Seralj

seralj

Böjningar av seralj, Singular, Plural. utrum, Obestämd, Bestämd, Obestämd, Bestämd. Nominativ, seralj, seraljen · seraljer · seraljerna. Genitiv, seraljs · seraljens · seraljers · seraljernas. Seralj i Göteborg. Hitta restaurangrecensioner, meny, priser, och öppettider för restaurangen på TheFork. seralj - betydelser och användning av ordet. Svensk ordbok online. Gratis att använda. seralj

Seralj - kan sljas

Vinkunskaperna och hjälpen att mixa rätt dryck till vald mat. Endast kunder som har ätit på restaurangen, efter att ha bokat på TheFork, får lämna sina åsikter och omdöme. Maten är enkel och utan spännande överraskningar. Fick bra hjälp med mängden mezerätter. Créme Brulée med saffran. Maten var så god och portionerna väl tilltagna.

FANS Lars: Seralj

Seralj 471
THEPIRATEBAYT 25
Seralj 162
AIR BUD 956

Seralj - Slng

Boka direkt enligt dina önskemål. Förrätt Hurma Dadlar i kalkonbacon med rödvinssky. Stort utbud av turkiska rätter med bra variation. Utmärkt utmärkt, bra och uppmärksam service. I lördags så var vi på Seralj, svägerskan hade varit där innan inte vi andra. God mat och trevlig service. Tomatsåsen i kombination med den syrliga vitlöksyoghurten ger en fin smakbrytning och lammfärsen är saftig.

0 reaktioner på ”Seralj

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *