Bauhaus se

bauhaus se

den 13 juli ·. Har du köpt kakel eller klinker från BAUHAUS? Då har du möjligheten att delta i vår tävling och få chansen att vinna ett presentkort på kr! Mer information om tävlingen och hur du deltar finns på stmichaelorlandpark.info Vinn ett presentkort värt kr! Läs mer om hur du deltar. stmichaelorlandpark.info GillaKommenteraDela. Vår målsättning är att alla våra försäljningsmedarbetare har en yrkesmässig bakgrund inom de varuområden de arbetar, så kunderna får alltid ett kompetent och serviceinriktat bemötande. Sist men inte minst erbjuder BAUHAUS låga konkurrenskraftiga priser och ger därför också prisgaranti på hela sortimentet. Vi har allt. Besökte Bauhaus Uddevalla häromdagen. Jag vet att de har försäljare anställda i butikerna, och att man inte kan förvänta sig att de ska kunna svara på några tekniska frågor utöver det som står på förpackningen, men jag tycker att kassapersonalen åtminstone bör kunna se skillnad på varorna man säljer. När jag ställde. bauhaus se

Bauhaus se - det

Bra information när varorna var på plats, smidig avhämtning och trevlig personal. Var endast marginellt bättre. De skickade utan problem ut 2 st nya 1 förpackning. Hej, Vi tackar för att vi fått ta del av din feedback så vi kan förbättra oss framöver. Beställde en BOSCH GSR 10,8V LI2 från Bauhaus i god tid innan påsk då jag tillsammans med några vänner skulle lägga ett trädäck, tyvärr visade sig att chucken var ocentrerad så jag mailade Bauhaus support omgående för en returfraktsedel i hopp att hinna få en ny i tid. Tog över en vecka tills produkterna kom. Eftersom jag tycker att Bauhaus har bra butiker, bra personal och bra produkter sätter jag ändå en femma i betyg.

Bauhaus se Video

Bauhaus - King Volcano - Subtitulos español

Bauhaus se - gnger

Detaljerad information Bauhaus har fått betyget 3. Hej Vi tackar för din feedback och tar självklart till oss av detta. Jag gick då in på er hemsida och startade en chattkonversation där jag förklarade läget och bad dem kontakta Oskar att han skulle ringa mig. Liknande företag i närheten. Väl inne på mitt konto visade det sig att jag nyttjat kr i kredit. Flera arbetare ville att jag lägger en ny beställning igen.

0 reaktioner på ”Bauhaus se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *