Hemfrid flyttstädning

hemfrid flyttstädning

För abonnemangstjänster börjar vi med ett kostnadsfritt hembesök där vi går igenom dina önskemål och berättar mer om hur Hemfrid arbetar. Hemfrid har väl utvecklade rutiner för hantering av nycklar och larm och andra känsliga kunduppgifter. Hemfrids flyttstädning är en omfattande rengöring av bostaden. Hemfrid - Rosenlundsgatan 13, 63 Stockholm - Har fått baserat på recensioner "12/6 hade vi inbokat flyttstädning från hemfrid, vi fick per. Flyttstädning, vanlig städning och hemtjänster i Åkersberga & Österåker av Rutstäd. Utmanaren i Roslagen i samma bransch som Hemfrid.

Hemfrid flyttstädning - Pop

Visa Hemfrid på kartan. Anna K skrev om Flyttservice en del av Hemfrid. Bra kommunikation inför flytten, lån av kartonger inkl. Karin S skrev om Flyttservice en del av Hemfrid. Filippa Setterwall har recenserat Hemfrid — 1 stjärna · den 8 maj ·.

Hemfrid flyttstädning - kan

Sedan september erbjuder vi även flytthjälp. Allt gick utan problem. Så mycket kostar flyttstädningen. Flyttkillarna var väldigt trevliga och hjälpsamma. Devisen, lova aldrig mer än du kan hålla. hemfrid flyttstädning

0 reaktioner på ”Hemfrid flyttstädning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *