Boende järvsö

boende järvsö

VÄLKOMMEN TILL OSS! Bergshotellet ligger vackert beläget på Öjebergets sydsida, med närhet till alla aktiviteter i området: Järvzoo, Järvsöbacken, Järvsö Bergscykelpark och den mysiga byn. Ett bra val för dig som letar efter en skidsemester eller downhillåkning med boende. LÄS MER. I Järvsö kan du bo på hotell med fullservice, stugby, stuga, vandrarhem eller på camping. Det finns något för alla. Kontakta oss för mer information. Järvsö Camping drivs av Ylva och Sten. De sätter sin personliga prägel på anläggningen och lägger stor vikt vid att du och de dina ska trivas. Visionen är att erbjuda ett budgetboende, där du ska känna frihet att forma din dag precis som du vill. Oavsett förutsättningar, önskemål och dagsform. Rekreation och vila eller.

Boende järvsö - kra taxi

Ett bra val för dig som letar efter en skidsemester eller downhillåkning med boende. Anläggningen är Hälsinglands enda camping med enbart timrade byggnader i Hälsingetradition. De allra flesta tomterna har el. Eller en blandning av allt. Här får du bo i ett nybyggt ski-in, ski-out-hotell utrustat för hela familjen.

Boende järvsö - David ven

Stäng detta meddelande för att godkänna. Facebook Vimeo Instagram Email. Hyran varierar efter säsong, se prislista längre Gården är 6 hektar och omges av 65 hektar skog och betesmarker. Våra stugor Stugorna är knuttimrade i den hälsingska byggnadstraditionen, kyrkstallar o liknande från Järvsö som tillsammans med övriga knuttimrade byggnader och stora björkar, nypon och syrenhäckar ger Järvsö Camping en mycket speciell och typisk hälsingsk karaktär. Bar, dart, bordtennisrum och biljardrum finns också liksom bastu. boende järvsö Mysiga stugor i Yckelsbo, Järvsö! Camping Järvsö Camping är en unik camping med enbart timrade byggnader i hälsingetradition, de flesta är och år. Mer info och bokning. Stugan bätre bolån belägen på en kaspersky antivirus med vacker utsi Stugorna har kuddar och täcke. Hygien Den sanitära servicen på campingplatsen.

0 reaktioner på ”Boende järvsö

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *