4sound täby

4sound täby

Vi säljer musikinstrument, nya och begagnade. Trummor, gitarrer, förstärkare, klaviaturer, ljudanläggningar, du hittar det mesta hos oss. Dessutom har vi ett brett sortiment av mjukvaror och ljudkort för datorinspelning. Besök oss gärna i vår m2 stora butik på Kemistvägen 10 i Täby! Vi har 10 st egna parkeringsplatser. 4SOUND Täby Öppettider: Måndag - Fredag - Lördag - Söndag stängt. ”Vi på 4Sound i Täby älskar musik och är mer än glada över Popskolans start i Åkersberga. Då fler ur ledningsgruppen är uppväxta i Åkersberga och dessutom är fantastiska musiker tog vi emot detta besked med stor glädje. Vi är övertygade att under Popskolans ledning kommer det skapas ny bra musik.

4sound täby - Sprk

Yamaha EAD10, den nya fantastiska trummodulen för akustiska trummor som omvandlar ditt trumset till ett kraftfullt digitalt hybrid-set med samplade ljud och effekter! Nu har Gibsons modeller börjat komma in på lager! I grunden är detta en AER Compact 60, men istället för att tillföra en lista över ytterligare funktioner, som Tommy aldrig själv bett om, valde AER istället att ge hans förstärkare en personlig prägel. Du har väl inte missat att vi numera har en outletbutik i Stockholm? Produkter Våra butiker Kontakta oss Search. Se alla 0 produkter. De ser fantastiska ut, så kolla alla olika modeller här på vår sida eller uppsök våra butiker för att klämma och känna!

4sound täby Video

Gitarr Stockholm 4Sound 4sound täby HK har kommit med stora nyheter och uppdaterat sin Nano-familj med 5 helt nya produkter, till exempel flaggskeppet Nano i med blacklist season 4 effekter som du lätt skam skavlan med en iPad. Nyhet Prophet Rev 2 i smidig desktop-version Dave Smith har nu kommit med en desktop-version av sin omåttligt populära Prophet Rev 2. Se alla 0 produkter. MIDI keyboard och controller. Du har väl inte missat att vi numera 4sound täby en outletbutik i Stockholm?

0 reaktioner på ”4sound täby

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *