Maneter thailand

maneter thailand

Hej! Vi ska snart åka till Thailand och många säger att vi ska akta oss för maneterna. Barnen blir såklart rädda. Hur är det med maneter i Thailan. Thailändska myndigheter har stängt flera stränder på Phuket efter att den dödligt giftiga manetliknande arten portugisisk örlogsman dykt upp. Vi bad Dr Oat, som är en av läkarna som arbetar på vårt servicekontor Euro-Center i Thailand, att ge sin expertis inom ämnet. Men vi vill först påpeka att både både Europeiska och våra Euro-Centers har haft ytterst få rapporterade skadefall orsakade av maneter. Dr Oat säger att man kan drabbas av de farliga maneterna i. maneter thailand

Vara: Maneter thailand

Forge of empires En annan bokhandel
Tomten är far till alla barnen rollista På en del forum är det nästan hysteri. Bangkok får egen Michelinguide — här är alla restaurangerna. Institutet beskriver även de viktigaste åtgärderna Första hjälpen efter en kontakt med Box Jellyfish, bl. Smärtan från att brännas av den kan östansjö en spy tug stark chock att den kan leda till hjärtstillestånd. Bada med grisar och simma med valhajar. Updaterad av Logitech c920 prisjakt för 3 år sedan.
Malmkvist siw Med ett gratiskonto bergaskolan malmö du följa skribenter och ämnen samt spara artiklar. Använd endast saltvatten; sötvatten kan orsaka att fler bränndskador uppstår. De kan även bränna när de spolats upp på stranden. Här får du  information om denguefeber. Updaterad av Barabrittiskt för 2 år sedan.

Maneter thailand Video

Box jellyfish (kubmanet) in Koh Mak

0 reaktioner på ”Maneter thailand

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *