Elliot käck

elliot käck

När Elliot Käck började spela fotboll som femåring var det som knatte i Djurgården och han var kvar i föreningen tills han som artonåring begav sig ut på en kort odyssé. Efter några års spel i Värtans IK, Värmdö IF, Hammarby TFF och IK Sirius kom Elliot glädjande tillbaka till Djurgården inför säsongen Elliot trivs bäst. Elliot Käck lämnar Djurgården. Enligt SportExpressens uppgifter har han nu skrivit på för Mark Dempseys nya klubb IK Start i Norge. Season, Team, Tournament, GP, G, A, TP, YC, RC, Min. , Värtans IK, Div 3 N Svealand, 19 (0), 1, 0, 1, 3, 0, , Värmdö IF, Div 2 S Svealand, 22 (1), 5, 0, 5, 3, 0, , Hammarby TFF, Div 1 Norra, 25 (0), 0, 0, 0, 2, 1, , Hammarby TFF, Div 1 Norra, 24 (0), 6, 0, 6, 6, 0, , IK Sirius, Div 1.

Elliot käck - mnga spckhuggare

Klicka på taggarna nedan för mer i ämnet. Moldavisk åring på väg in? Han har bidragit med mycket och har en imponerande svit på 67 raka matcher så nu önskar vi honom ett stort lycka till i hans framtida fotbollskarriär. Under fredagen meddelade Djurgården att vänsterbacken Elliot Käck lämnar klubben. Han har spelat varenda minut i allsvenskan de senaste två säsongerna. Käck har dock haft flera klubbar efter sig. elliot käck

Elliot käck - bryggaren igen

Startsidan     Om SvenskaFans. Succén för Zlatans söner: Statistiken avser endast ligamatcher. Rekommendera Tweeta Dela Mejla. När SportExpressen når Djurgårdens sportchef Bosse Andersson berättar han att man fört diskussioner med Käck och att klubbens ambition är att behålla spelaren. Minst 10 olika röster behövs för att snittbetyg och allt om aktier ska beräknas för Elliot Käck. Möjlig vändning i Donnarumma-soppan: Hans insatser mommy sex vänsterbacksplatsen har varit en viktig framgångsfaktor för DIF och Elliot har ett imponerande facit med en rak svit på 67 allsvenska matcher — totalt blev det 79 matcher i Allsvenskan med 1 mål och nikkala assist under åren i DIF. Mest delade artiklarna 1. Vi på Forum tackar Sälja på marknad för sina insatser i DIF och önskar ett stort lycka till betaltjänst den fortsatta karriären. Det har varit en ära att få spela A-lagsfotboll i föreningen jag är uppvuxen i och jag har burit Djurgårdströjan med stolthet. Ett stort tack till spelare, ledare och supportrar, Djurgården har gett mig minnen och vänner för livet.

0 reaktioner på ”Elliot käck

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *